NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practices – Lifestyle, Diet and Habits Assignment

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practices – Lifestyle, Diet and Habits Assignment

Lifestyle, Diet and Habits Assignment

1. Recently a 40-year-old woman has become interested in alternative therapy as a means to maintain and enhance her state of health. However, she has developed hypertension and will be prescribed an antihypertensive agent. The nurse’s health history reveals that the patient eats a balanced diet, swims regularly, and occasionally takes an over-the-counter medication for allergies. A priority assessment for the nurse will be to determine
A) the amount of dietary fiber in the patient’s diet.
B) how much exercise the patient gets daily.
C) if the patient is taking any nutritional supplements.
D) if the patient is taking herbal or botanical medications regularly.
Ans:
Feedback:

 

Don't use plagiarized sources. Get Your Custom Essay on
NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practices – Lifestyle, Diet and Habits Assignment
From $8/Page
Order Essay

 

2. A 70-year-old woman is starting on an acidic drug. The nurse is aware that food and nutrient intake can affect drug excretion by changing the urinary pH. About which of the following will the nurse question the patient concerning her diet?
A) The intake of sodium
B) The amount of meat and vegetables
C) The use of grapefruit
D) The intake of foods high in protein
Ans:
Feedback:

 

 

3. During a clinic visit, a patient complains of having frequent muscle cramps in her legs. The nurse’s assessment reveals that the patient has been taking over-the-counter laxatives for the past 7 years. The nurse informed the patient that prolonged use of laxatives
A) may cause nutrient deficiencies.
B) may counter the therapeutic effect of other drugs.
C) causes acidic urine and urinary tract infections.
D) inhibits biotransformation of drugs.
Ans:
Feedback:

Kindly for a complete and more resourceful answer.

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practice – Antituberculosis Drug Isoniazid

Lifestyle, Diet and Habits Assignment

4. A patient has recently been diagnosed with diabetes mellitus. The nurse will advise him to prioritize which of the following considerations when planning a meal?
A) Amount of protein in the meal
B) Vitamin content of the meal
C) Glycemic index of the foods in the meal
D) Quantity of trace elements in the meal
Ans:
Feedback:

 

 

5. A 36-year-old man with a complex medical history is frail and emaciated and recently fainted due to weakness. He has a history of movement disorder and has been prescribed appropriate drugs to treat it. A priority nursing assessment will be to question him concerning his
A) professional life.
B) marriage and sexual health.
C) nutritional intake.
D) mental and emotional well-being.
Ans:
Feedback:

 

 

6. A nurse is evaluating a patient who is receiving the antituberculosis drug isoniazid. The nurse should be careful to assess for
A) a vitamin B6 deficiency.
B) a folic acid deficiency.
C) the use of bulk-producing laxatives.
D) changes in serum potassium levels.
Ans:
Feedback:

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practice – Antituberculosis Drug Isoniazid

 

7. A nurse is talking to an 18-year-old patient who has had a seizure disorder since she was 10 years old and is taking phenytoin (Dilantin). The nurse should suggest that she take which of the following?
A) A potassium supplement
B) An iron supplement
C) Folic acid
D) Vitamin C
Ans:
Feedback:
Lifestyle, Diet and Habits Assignment

 

Kindly navigate to for a complete and more resourceful answer.

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practice-Supplements

8. A 79-year-old patient in a long-term care facility is to receive an intravenous fat emulsion. Which of the following lab values would be a priority for the nurse to assess before administration?
A) Blood glucose levels
B) Serum potassium levels
C) Serum sodium levels
D) Triglyceride levels
Ans: D
Feedback:
Triglycerides are the predominant dietary lipids. Fats should supply no more than 25% to 30% of the total intake of a well-balanced diet. It would be most important for the nurse to know the triglyceride level before administration of the fat emulsion and to monitor the levels as appropriate. …

 

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practice – Antituberculosis Drug Isoniazid

9. A nurse is counseling a 55-year-old woman regarding her nutritional status, and has explained the role of a particular mineral in neuromuscular transmission, cellular signaling, and blood clotting. The nurse has explained the physiological functions of
A) potassium.
B) magnesium.
C) sodium.
D) calcium.
Ans:
Feedback:

 

 

10. A patient has taken an overdose of a vitamin/mineral supplement containing magnesium. The nurse will be sure to assess
A) blood pressure.
B) body temperature.
C) fluid intake.
D) skin changes.
Ans:
Feedback:
Lifestyle, Diet and Habits Assignment

 

 

11. A 50-year-old woman has a complex medical history that includes multiple sclerosis and type 2 diabetes. She has recently expressed interest in exploring alternative medications and herbal remedies. The nurse should follow up the woman’s statement with what suggestion?
A) “It’s best to try to separate your drugs from your supplements. Take your drugs in the morning and your supplements in the evening, or vice versa.”
B) “Make sure you check with your care provider before you start taking any herbal remedies or dietary supplements.”
C) “Natural remedies and dietary supplements are useful for people who enjoy good health, but they’re dangerous for people who have an acute or chronic health problem.”
D) “If you would prefer natural remedies over drugs, you may need to stop taking your medications for several days before starting to take natural remedies.”
Ans:
Feedback:

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practice – Antituberculosis Drug Isoniazid

 

12. A 70-year-old woman with a history of atrial fibrillation has been admitted with a lower gastrointestinal bleed During the nurse’s admission assessment, the nurse realizes that the patient has been taking ginkgo biloba supplements in addition to her prescribed warfarin, a combination that has resulted in bleeding. What nursing diagnosis should the nurse identify when planning this patient’s care?
A) Risk for Injury related to adverse effects from excessive use of vitamins or herbs
B) Health-Seeking Behaviors related to the use of nutritional supplements
C) Risk for Injury related to low protein levels and malnutrition
D) Risk for Injury related to drug interactions of vitamins, herbs, or food intake with prescribed drug therapy
Ans:
Feedback:

 

NURS 6521 Pharmacotherapeutics for Advanced Practice

13. A 77-year-old woman who is 5 feet 3 inches tall and weighs 89 lbs has been admitted to the hospital with a diagnosis of failure to thrive. What action should the nurse prioritize when addressing the woman’s apparent lack of nutrition?
A) Assess the reasons behind the patient’s poor nutritional status
B) Educate the woman about the importance of balanced nutritional intake
C) Order double meal trays for the woman for the duration of her hospital stay
D) Create incentives for the woman to increase her food intake
Ans:
Feedback:

 

 

14. A 59-year-old man has been admitted to the hospital with complications of alcohol abuse. Blood work that was completed on admission reveals that the patient has imbalances in a number of minerals, nutrients, and blood components. The patient may face an increased risk of adverse drug effects if he is deficient in
A) calcium.
B) serum protein.
C) folate.
D) magnesium.
Ans:
Feedback:

 

 

15. Mr. Thwaites is a 49-year-old man who has just learned that he has type 2 diabetes. He is open to learning about his diagnosis and demonstrates a desire to build his knowledge base in order to manage his disease and minimize the risk of complications. What teaching point should the nurse provide to Mr. Thwaites when explaining the concept of glycemic load?
A) “The glycemic load of a food encompasses both the glycemic index and the amount of carbohydrates in that food.”
B) “The glycemic load of a food is essentially the ratio of simple carbohydrates to complex carbohydrates in the food.”
C) “Glycemic load is synonymous with glycemic index, and both measure how quickly the food increases your blood sugar.”
D) “The glycemic load of a food is calculated by subtracting the grams of protein and fats from the grams of complex carbohydrates in the food.”
Ans:
Feedback:

 

 

Full satisfaction or return your money back

Our experts will write you a top-quality paper and revise it an unlimited number of times until you're 100% satisfied - or offer a refund.

Check Prices
Get the best discount and better grades here
Pages (550 words)
$0.00
*Price with a welcome 15% discount applied.
Pro tip: If you want to save more money and pay the lowest price, you need to set a more extended deadline.
We know that being a student these days is hard. Because of this, our prices are some of the lowest on the market.

Instead, we offer perks, discounts, and free services to enhance your experience.
Sign up, place your order, and leave the rest to our professional paper writers in less than 2 minutes.
step 1
Upload assignment instructions
Fill out the order form and provide paper details. You can even attach screenshots or add additional instructions later. If something is not clear or missing, the writer will contact you for clarification.
How to get the most out of your experience with Toptutor4me
One writer throughout the entire course
If you like the writer, you can hire them again. Just copy & paste their ID on the order form ("Preferred Writer's ID" field). This way, your vocabulary will be uniform, and the writer will be aware of your needs.
The same paper from different writers
You can order essay or any other work from two different writers to choose the best one or give another version to a friend. This can be done through the add-on "Same paper from another writer."
Copy of sources used by the writer
Our college essay writers work with ScienceDirect and other databases. They can send you articles or materials used in PDF or through screenshots. Just tick the "Copy of sources" field on the order form.
Here is what our happy clients say about us.
Receiving customer feedback and reviews from legit students who have utilized our services is one of our favorite part of the job. We love seeing testimonials from happy students whom we have helped to succeed. Read through the below review page to see what our partners think.
Microbiology
Thank you so much! I appreciate what you do and all of the great help you've given me!
Customer 452483, September 6th, 2021
Mathematics
Job WELL DONE! Thank You very much!!
Customer 452483, July 12th, 2021
Psychology
Thank you so much for all of your hard work, appreciate every bit of it!
Customer 452483, September 6th, 2021
Communications
EXCELLENT JOB!!! VERY PLEASED :)
Customer 452483, July 5th, 2021
Nursing
Excellent! Thank you.
Customer 452487, October 16th, 2021
Nursing
Excellent job! super recommended.
Customer 452487, August 24th, 2021
Psychology
Thank you for all of your help and hard work, truly appreciate you guys always being there with my hectic schedule. Thank you again!
Customer 452483, September 20th, 2021
Nursing
Good job. Thank you
Customer 452487, September 16th, 2021
Nursing
Excellent. Thank you.
Customer 452487, August 26th, 2021
Introduction to Sociology
Amazing! Thank you so much for your hard work, appreciate it!!
Customer 452483, October 24th, 2021
Biology (and other Life Sciences)
Power Point Presentation was great, appreciate all of your hard work. Thank you!
Customer 452483, August 9th, 2021
Microbiology
Thank you so much for revising this paper for me. It looks great, truly appreciate it! You're awesome :)
Customer 452483, September 14th, 2021
11,595
Total Reviews
98%
Satsfaction rate
6 pages
Average paper length
40%
Customers referred by a friend
Enjoy the best prices and lifetime 15% discount
Use a coupon TOP15 and enjoy expert help with any task at the most affordable price.
Order Now Order in Chat